Vulcanizare Anvelope

Vulcanizare ROȚI BraȘov

Vulcanizare Roți Brașov

Când se poate realiza vulcanizarea?

Dacă ați rămas în pană și vă este greu să vă deplasați la un service pentru roți, este posibil să ne contactați pentru vulcanizarea anvelopei dumneavoastră!

Cea mai cunoascută metodă de vulcanizare a cauciucului este vulcanizarea cu sulf. 

Vulcanizare Roți Brașov

Vulcanizarea presupune modificarea structurii cauciucului prin încălzire cu sulf. Se produce, astfel, un mare grad de elasticitate ce permite lipirea unui obiect din cauciuc. Acest procedeu se poate efectua la un service autorizat pentru roți, sau prin serviciul de vulcanizare mobilă pe care vi-l punem la dispoziție. 

Prin procesul de vulcanizare se pot repara găuri/ spărturi/ înțepături apărute la nivelul anvelopei. 

Vulcanizare Roți Brașov

Avantaje ale vulcanizării pe loc

În cadrul serviciului de vulcanizare roți Brașov, disponibil non-stop, vă mai oferim:

 • operativitate indiferent de condițiile meteo
 • echipaj amabil și profesionist
 • utilaje profesionale și automatizate în mare parte
 • rapiditate
 • eficiență
 • flexibilitate

Dacă dorești să soliciți vulcanizare roți Brașov, te invităm să ne contactezi. Ne deplasăm la locația indicată și rezolvăm pe loc problemele apărute.

Acest serviciu este pus la dispoziția dumneavoastră în regim de urgență, așadar o programare nu este necesară. În cazul în care, totuși, este necesar să ne chemați pentru o situație care nu presupune o urgență rutieră, vă puteți programa iar noi ne vom deplasa la ora și în ziua stabilită.

Timpul de vulcanizare al unei singure anvelope variază în funcție de suprafața afectată. În principiu, acest procedeu nu este necesar să dureze mai mult de 30 de minute. 

Timpul este prețios!

Timpul și siguranța dumneavoastră sunt prețioase! Este posibil ca, în deplasare fiind, să aveți nevoie de servicii de vulcanizare pentru reparația unei pene. Se exclude astfel riscul rulării pe jantă, și timpul de așteptare la coadă. Convingeți-vă singuri! 

Ne deplasăm cu autoutilitara noastră care este echipată pentru astfel de situații. Utilajele sunt omologate, metrologate și certificate conform legislației în vigoare. În cazul în care vă confruntați cu o situație mai gravă, iar anvelopa nu poate fi recuperată, este posibil să achiziționați un set nou de anvelope de la noi.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button