Roluit Jante Brașov

ROLUIT JANTE BRAȘOV

O jantă deformată poate constitui o mare problemă pentru autoturism. În primul rând, se recomandă încetarea rulării și reparația jantei. Dar cum procedăm dacă am pornit la un drum mai lung și janta s-a deformat în urma unei lovituri mai puternice? 

Ce presupune roluirea?

În asfel de cazuri, ajungerea într-un service auto este aproape imposibilă, și oricum neindicată. Soluția sigură este să contactați o companie care oferă servicii de vulcanizare mobilă.

La AutoChelu, oferim servicii complete de roluire a jantelor care sunt foarte deteriorate. Putem să vă redăm mobilitatea, astfel încât să fiți pregătiți să porniți din nou la drum! Putem elimina bătăile axiale sau radiale și ovalizarea. Operațiunea de roluire este relativ rapidă, aceasta putându-se realiza în decurs de aproximativ 8 minute pentru o jantă din aliaj, și până la maximum 45 de minute în cazul unei jante din aliaj. Așadar, vă invităm să ne contactați pentru a beneficia de serviciul de roluit jante Brașov!

 

Roluit Jante Brașov

Suntem la doar un telefon distanță!

Serviciul nostru de vulcanizare auto vă stă la dispoziție non-stop, indiferent unde vă aflați! În cadrul acestui serviciu, nu doar că vă putem asista cu îndreptatul jantelor, ci și cu alte servicii menite să vă pună din nou ,,pe roți”. Acum este ușor să pornești la un drum mai lung fără grija că ceva rău se poate întâmpla. Nu uitați, vă putem oferi diverse servicii legate de jante, anvelope, sau de bateria mașinii, menite să vă redea mobilitatea.

Parteneri de drum

Suntem partenerii dumneavoastră la drumul lung! Suntem aici non-stop, indiferent de condițiile meteo!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button