Montaj Roată de Rezervă

MONTARE ROATĂ REZERVĂ BRAȘOV

Montare Roată Rezervă Brașov

De câte ori pe zi ne gândim la roata de rezervă? Nu de prea multe ori, așa-i? Atunci când cumpărăm o mașină, fie ea nouă sau second hand, este bine să ne asigurăm că ea este dotată cu roată de rezervă. Nu se știe niciodată când poți rămâne în pană sau unde anume. 

Circulația cu un cauciuc dezumflat nu este recomandată sub nicio formă, deoarece acest lucru poate afecta janta, sau discurile de frână ale mașinii. Nu există un model tipizat de roată de rezervă. Aceasta poate avea dimensiunile normale ale unei roți sau poate fi mai îngustă decât cea normală. Spre exemplu, la mașinile de dimensiuni mai mici, o roată de rezervă poate fi compactă pentru că una de dimensiuni normale nu ar încăpea în portabagaj.

Roata de rezervă poate afecta consumul

După montarea roții de rezervă, dacă rulați o perioadă mai îndelungată cu mașina, este posibil ca acest lucru să influențeze consumul de carburant. De asemenea, deoarece zimții de pe roți nu sunt egale la fiecare dintre ele, pot apărea mai multe defecțiuni. De aceea, rularea cu o roată de rezervă compactă este recomandabilă doar pe o perioadă scurtă. În momentul în care aveți posibilitatea, este bine să apelați la un service de roți cu mecanic auto Brasov cu experiență pentru reparația anvelopei originale sau pentru înlocuirea ei.

Montare roată rezervă Brașov

La AutoChelu vă punem la dispoziție un serviciu non-stop de vulcanizare mobilă, pentru soluționarea problemelor apărute la nivel de roți, jante, anvelope și nu numai. De aceea, echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție de luni până duminică și vă poate monta o roată de rezervă în cazul în care aveți nevoie.

 

Întrebări Frecvente

Serviciul de montare roată rezervă Brașov este oferit în cadrul operațiunii de vulcanizare mobilă non-stop, este un serviciu în regim de urgență și astfel se poate solicita la orice oră din zi și din noapte.

Aveți mai multe opțiuni. Fie vulcanizați anvelopa cu probleme, dacă este posbil, fie o înlocuiți cu una nouă. În ambele cazuri vă putem asista 24/7, așadar, nu ezitați să ne contactați!

Vulcanizare Mobilă Roți Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button