Montaj și Înlocuire Anvelope

ÎNLOCUIRE ANVELOPE BRAȘOV

Înlocuire Anvelope Brașov

În cadrul serviciului de vulcanizare mobilă, care este operațional non-stop, 24/7, se poate solicita înlocuirea anvelopelor mașinii dumneavoastră. Deplasarea o vom realiza noi, iar, în cazul în care anvelopele nu se mai pot recupera, acestea se pot înlocui cu un set nou. Este necesar să ne comunicați telefonic acest aspect, pentru a putea veni pregătiți cu un set nou, în condițiile în care avem dimensiunile necesare pe stoc. 

Menționăm că montajul anvelopelor, precum și înlocuirea acestora se realizează doar cu ajutorul utilajelor profesionale și doar cu personal specializat. 

Înainte de înlocuirea anvelopelor

Înainte de a monta un set nou de anvelope, ne vom asigura că jantele sunt în condiție optimă de rulare. Din experiența noastră însă, am constatat că în majoritatea evenimentelor rutiere, în cazul în care anvelopa este avariată total, și janta a avut de suferit. Cu utilajele pe care vi le punem la dispoziție, putem realiza pe loc îndreptarea jantelor autoturismului dumneavoastră, inclusiv autoutilitare sau camioane! 

De asemenea, în cazul în care rulați deja cu același set de anvelope de mai bine de 5 ani, este necesar să ne comunicați acest aspect. De regulă, este recomandată verificarea periodică a acestora dacă s-au folosit timp de 5 ani sau mai mult. Este posibil ca acestea să fie nevoie să fie schimbate chiar dacă, la o primă vedere, se pot vulcaniza.

În cazul în care echipa noastră va constata, la fața locului, că este necesar schimbul de anvelope cu unele noi, se vor verifica:

 • aspectul general al anvelopei
 • integritatea straturilor interioare
 • integritatea noii anvelope
 • sensul de montare
 • presiunea din interior
 • alte particularități specifice

Economisiți timp

Timpul dumneavoastră este prețios. Dacă apelați la noi pentru montajul unui set de anvelope noi, sau pentru schimbul sezonier  – puteți evita aglomerațiile din service-uri. Așadar, puteți continua să munciți liniștit/ă sau să vă ocupați de alte aspecte importante în timp ce noi vă ,,încălțăm” mașina. 

 Ne puteți chema oriunde în Brașov și împrejurimi (Ghimbav, Codlea, Săcele, Predeal, Hărman, Sinaia, Bușteni și Făgăraș), iar noi ne vom deplasa la locația indicată.

Vă recomandăm să ne solicitați serviciile de vulcanizare mobilă în cazul în care ați suferit o pană sau un alt eveniment neplăcut în trafic! Ne puteți solicita serviciile și în cazul în care doriți să realizăm schimbul sezonier de anvelope, în timp ce dumneavoastră sunteți la birou.

Încercăm să ne mobilizăm cât mai rapid pentru fiecare client în parte! De aceea, abia după constatarea inițială vom putea să vă comunicăm durata operațiunilor. Este posibil ca jantele să aibă și ele nevoie de anumite reparații – de aceea, timpul de așteptare variază, în funcție de situație.

În cazul unei astfel de urgențe, este important să ne comunicați dacă aveți nevoie și de o platformă de tractare. De asemenea, punem la dispoziția tuturor pasagerilor un serviciu de taxi, care vă va duce în siguranță în orice locație indicată de dumneavoastră. Puteți afla mai multe detalii despre serviciul nostru de tractări non-stop dacă ne apelați la dispecerat!

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button