ÎNDREPTARE JANTE BRAȘOV

Îndreptare Jante Brașov

Îndreptare Jante Brașov - Un serviciu non-stop

Da! Acum este posibil! Îndreptăm jantele autoturismului dumneavoastră sau a autoutilitarei, la orice oră din zi sau din noapte. Ați avut parte de un eveniment rutier în urma cărora jantele au fost deformate? Nici o problemă. Vă stăm la dispoziție non-stop pentru îndreptarea acestora. 

Echipa AutoChelu este experiementată și operează doar utilaje profesionale, de ultimă generație. Iar, în cazul în care constatați că cel puțin una dintre jante este deformată, ne puteți contacta și ne deplasăm noi acolo unde este mașina dumneavoastră. Astfel, puteți scuti un drum în service și, de asemenea, jantele vor rula aproape ca noi în timp ce dumneavoastră vă ocupați de aspecte mai importante. 

Cum se realizează îndreptarea jantelor?

Acest aspect diferă în funcție de materialul din care sunt acestea realizate. Spre exemplu, jantele din oțel sunt mai maleabile și se pot îndrepta printr-o singură prindere în aparatul pentru roluit. În situații excepționale, sau dacă janta este avariată, este posbil ca aceasta să aibă nevoie să fie sudată.

În orice caz, puteți sta liniștit/ă. Vă vom comunica exact pașii ce trebuiesc efectuați. 

  • Constatare problemă
  • Timp de execuție rapid
Îndreptare Jante Brașov

Întrebări Frecvente

Spre exemplu, dacă aveți nevoie de asistență rutieră în acest sens, ne puteți apela fără probleme! De asemenea, dacă doriți ca una sau mai multe jante să fie îndreptate, dar fără ca dumneavoastră să vă deplasați de la birou sau de acasă, putem face și acest lucru. 

După ce ne contactați, vom stabili împreună care sunt pașii ce trebuiesc efectuați, în funcție de situație. Apoi, ne deplasăm la locația indicată și rezolvăm problema. Este atât de simplu!

Fiind un serviciu în regim de urgență, în principiu nu este necesară o programare în prealabil. Dacă însă, totuși, nu aveți parte de o urgență rutieră și doriți să programăm, suntem flexibili și din acest punct de vedere. Putem stabili împreună ora și ziua în care doriți să vă asistăm cu diversele servicii ale vulcanizării noastre mobile.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button