ECHILIBRAT ROȚI BRAȘOV

Echilibrat Roți Brașov

Ce trebuie să știi despre echilibrarea roților

Echilibrarea roților este un proces destul de important, pe care însă, majoritatea șoferilor îl trec cu vederea din păcate. Un set de roți echilibrate vă sporesc confortul și siguranța, mai ales la drum lung. În caz contrar,  se pot deteriora rulmenții și amortizoarele. Mai mult, un set de roți neechilibrate pot cauza vibrații ale volanului la drum lung, iar roțile își pot pierde contactul ferm cu solul de la o anumită viteză în sus. 

Este, deci, extrem de important ca echilibrarea roților să fie făcută la timp, adică la fiecare schimb de anvelope (vară-iarnă), dar și dacă ați avut pană. 

Echilibrare roți non-stop

Prin serviciul de echilibrat roți Brașov, vă punem la dispoziție posibilitatea deplasării la locația dorită și echilibrarea roților autoturismului dumneavoastră la orice oră. Mai mult, în cazul în care este vorba de o situație non-urgentă, se poate realiza o programare în prealabil. Roțile dumneavoastră pot funcționa din nou la standarde corecte, fără să mai pierdeți timpul în service-ul auto!

  • Timp redus de așteptare
  • Servicii conexe
  • Siguranța unui drum fără probleme
Echilibrat Roți Brașov

Întrebări frecvente legate de serviciul nostru

Dacă doriți să realizați schimbul anvelopelor pentru noul sezon, vă rugăm să luați în considerare și varianta echilibrării acestora. De asemenea, dacă ați avut o pană, sau dacă au fost efectuate intervenții asupra camerei sau anvelopei (aplicare mansoane), o astfel de operațiune este indicată.

Ne deplasăm oriunde în Brașov și împrejurimi, mai exact: Ghimbav, Codlea, Făgăraș, Hărman, Săcele, Predeal, Sinaia, Bușteni.

Plata se efectuează după prestarea serviciului. Cu toate acestea, veți fi informat de la început în ce sumă de plată vă încadrați.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button