Deblocare Prezon Antifurt

DEBLOCARE ANTIFURT ROȚI BRAȘOV

Deblocare Antifurt Roți Brașov

Industria auto a evoluat din ce în ce mai mult în ultimul timp și, odată cu ea, și moda unor jante mai aspectuoase la mașini. Tehnologia Diamond Cut a permis producătorilor să realizeze modele foarte atrăgătoare ale jantelor. Atrăgătoare atât pentru cumpărători, cât și pentru hoți.

De aceea, tot producătorii au venit și cu soluția: prezonul antifurt. Este, practic, similar unui prezon obișnuit însă, pentru a putea fi desfăcut, este nevoie de o cheie specială. De obicei, un set de prezoane antifurt vin în număr de patru sau cinci bucăți, plus cheia specială care le poate deschide. Problema apare atunci când mașina are o pană, iar vulcanizările obișnuite nu sunt pregătite să deblocheze prezonul antifurt. Astfel, de cele mai multe ori, acesta este rupt de către echipa de vulcanizare, deoarece există riscul ca el să zgârie janta. 

Desigur, o soluție potrivită oferită de service auto ar fi să apelați doar la acele servicii de vulcanizări care pot desface aceste antifurturi. Astfel, veți sta liniștit, janta nu se va zgâria, pana va fi remediată iar dumneavoastră veți putea să vă reluați drumul. 

Siguranță sporită

Chiar dacă ați pierdut cheia, noi vă putem ajuta cu deblocarea prezonului antifurt

Profesionalism

Suntem recunoscuți pe piața locală ca fiind un punct de referință cu privire la oferirea acestui tip de serviciu.

Integritatea jantei

Integritatea jantei va fi păstrată, aceasta nu va fi zgâriată în timpul operațiunii de deblocare prezon antifurt

Seriozitate

Ne tratăm clienții cu seriozitate și știm că doar astfel putem continua să oferim servicii de calitate

DEBLOCARE ANTIFURT ROȚI BRAȘOV

În cadrul serviciului de vulcanizare mobilă non-stop, această operațiune se poate efectua în regim de urgență, mai exact non-stop. De asemenea, în cazul în care ați constatat că prezonul antifurt a fost rupt în timpul unei proceduri de vulcanizare, ne puteți contacta!

Vă oferim servicii de extragere a prezoanelor rupte și/sau deteriorate. Folosim doar metode profesionale, cu șanse majore de reușită. Se face, astfel, loc unui alt prezon. 

Fiind un serviciu pe care îl oferim în regim de urgență, o programare nu este necesară. Cu toate acestea, în cazul în care situația dumneavoastră nu este urgentă, ne puteți apela și stabilim în ce mod vom soluționa problema.

Deblocare Antifurt Roți Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button