Probleme cu mașina în contextul pandemiei?

Vulcanizare non-stop

Vulcanizare non-stop

Servicii inovative – condiții de funcționare pentru vulcanizare non-stop

O vulcanizare non-stop se definește tocmai prin ceea ce o califică drept specială în rândul șoferilor – faptul că funcționează la orice oră din zi și din noapte, în momentele când este nevoie de un service pentru roțile și anvelopelor mașinii – și nu numai. Însă, ce se întâmplă în contextul pandemiei de Coronavirus, atunci când cele mai multe afaceri au fost nevoite să se adapteze noilor reglementări ale autorităților impuse odată cu răspândirea COVID-19?.

Când ai nevoie de o vulcanizare non-stop, abia atunci realizezi cât de important este să ai o astfel de soluție de rezervă – poate chiar o recomandare – la care să apelezi atunci când este cazul, căci se dovedește a fi mai rapid și mai eficient să mergi la sigur. Odată cu izbucnirea pandemiei de Coronavirus, multe dintre situațiile care păreau obișnuite, au devenit diferite. Pe de-o parte, foarte multe service-uri și-au suspendat activitatea, iar pe de altă parte, este posibil ca la fel de multe ateliere să-și fi modificat orarul și, deci, să fie mai dificil să găsești unul deschis în situațiile de criză care nu suportă amânare.

Vulcanizare non-stop – procedură de pandemie

Fie că deplasarea se realizează în interes propriu, fie că vorbim despre eventuale obligații de ordin profesional, în contextul actual al pandemiei și al restricțiilor care vin la pachet cu aceasta, modul în care călătorim la volanul unui autoturism se supune unor schimbări ca urmare a ordonanțelor militare și guvernamentale, care tot impun diverse reglementări. Acestea condiționează circulația cu autoturismul, dar nu o interzice, ci doar o limitează. Însă, indiferent de destinație, în calitate de șofer, trebuie să ai mereu la tine documentația obligatorie și declarația pe propria răspundere, atunci când se circulă în afara orelor alocate pentru deplasare.

Totuși, ce se întâmplă în cazul în care ai pornit la drum, totul a decurs așa cum ai planificat – până la un anumit punct – iar deodată mașina a cedat? Dacă te-a lăsat în mijlocul carosabilului cu puțin timp înainte de a ajunge la destinație și se apropia ora când nu mai ai voie să circuli fără un motiv justificat, există o singură variantă în acest sens; iar asta, dacă ai în vedere că nu poți apela la un prieten. Mai exact, trebuie să cauți o vulcanizare non-stop. În baza celor solicitate prin telefon la locul menționat se va deplasa o echipă calificată pentru a interveni, gata pregătită pentru ajutor.

Vulcanizare non-stop – servicii

În principiu, o vulcanizare deschisă non-stop acoperă o gamă completă de servicii, astfel că poți sta fără griji în ceea ce privește soluționarea problemei, fie că este despre autoturisme sau despre camioane. Angajatul disponibil la atelierul auto care funcționează 24/7, îți răspunde și poate să îți pună la dispoziție serviciul de vulcanizare mobilă. Persoana de contact este în măsură să gestioneze, în regim de urgență, oricare dintre următoarele proceduri:

umplerea cu aer sau azot;
verificarea și monitorizarea presiunii roților; 
deblocarea sistemului anti-furt al roților cu cheie specială;
echilibrare roți – alinierea roților una față de cealaltă și în concordanță cu direcția de mers;
vulcanizarea anvelopei mașinii prin încălzire cu sulf – în felul acesta este modificată structura cauciucului și se face lipirea;
pornirea bateriei auto – când aceasta a rămas fără curent și nu se mai poate face plecarea de pe loc;
îndreptare jantă – dacă aceasta este avariată major, roluire jante, orice fel de servicii din gama de recondiționări și reparații jante;
reîncărcare cu freon auto – în cazul în care instalația de aer condiționat nu mai funcționează în parametri și se constată că este necesar să se facă asta;
montare și înlocuire jante și/sau anvelope – dacă se consideră că nu se mai pot repara sau recupera (se fac verificări privind aspectul general, integritatea straturilor interioare, presiunea și alte particularități), dar pentru asta se impune o precizare în prealabil la telefon pentru ca echipa de intervenție să fie dotată corespunzător;
montaj roată de rezervă – chiar și dacă nu o ai în kit-ul de urgență cu care este echipată mașina (la cerere, echipa de intervenție poate să aducă una pentru situații în care se impune această necesitate);

În plus, mecanicul prezent la service este instruit în privința măsurilor de prevenție și limitarea contactului, având în dotare echipamentul potrivit ca să fie conform recomandărilor autorităților – masc-list-li-content”> umplerea cu aer sau azot; ă de protecție, mănuși, viziere, costum – pentru a te proteja pe tine, dar și pe el însuși.

Cert este că și atelierele auto și-au stabilit obiectivele de a proteja nu doar sănătatea mașinii, ci și pe a persoanelor, adică angajații și pe tine, în calitate de client. În ceea ce privește combaterea răspândirii virusului SARS CoV 2, s-au impus diverse măsuri menite să ajute la buna desfășurare a activităților. Fie că este vorba despre un acces controlat, de distanțare socială sau de asigurarea produselor de igienă, toate acestea au scopul de a asigura protecție sporită tuturor celor implicați.

Așadar, cum toate afacerile sunt obligate să se supună legilor, service-urile auto nu fac excepție, astfel că există posibilitatea ca acestea să fie obligate să limiteze sau chiar să anuleze activitatea în situații excepționale.

Ca să te asiguri că vei găsi ce ai nevoie, verifică informațiile actualizate pe site-ul service-ului ales de tine în legătură cu operațiunile de vulcanizare sau fă un apel telefonic ca să primești informațiile care te interesează – program, procedurile disponibile la vizită. Fiecare business face eforturi ca să funcționeze în regim normal, dar fără compromisuri; deci, pentru asigurarea că sănătatea și siguranța clienților, dar și a angajaților rămâne o prioritate, se fac constant monitorizări în legătură cu regulile recomandate de Guvern și de organizațiile de sănătate publică. Condițiile sunt provocatoare, însă la fel de important este ca atunci când un șofer are probleme, să existe soluții și o vulcanizare non-stop disponibilă.

O vulcanizare non-stop și de încredere în Brașov este, conform recomandărilor utilizatorilor, AutoChelu. Tot ce vrei să știi se află doar la un click distanță (www.autochelu.ro) sau la doar câteva taste (+40761677707) unde un dispecerat funcționează eficient pentru a soluționa situațiile în cel mai scurt timp de la apel. Evident, prețurile diferă în funcție de mai mulți factori cum ar fi distanța, procedurile sau alte variabile, dar tot telefonic primești lămuriri suplimentare. Și da, vulcanizarea non-stop AutoChelu poate face și tractări auto non-stop și pune la dispoziție și servicii de taximetrie, în cazul în care călătorii mai au o distanță de parcurs și este necesar să se ajungă la o anumită locație, la o anumită oră.

Deschis 24 de ore din 24 și șapte zile din șapte, fără excepție, service-ul este o vulcanizare non-stop, adică intervine oricând vrei și trebuie – fie că ești în vacanță, în deplasare, fie că locuiești în zonă sau ești doar în tranzit. La punctul de lucru poți veni în orice moment al zilei – recomandabil cu o programare făcută. Referitor la vulcanizarea mobilă, deplasarea se efectuează, în prezent, exclusiv în Brașov și în zonele din împrejurimi, respectiv în Ghimbav, Codlea, Hărman, Săcele, Sinaia, Bușteni, Predeal, Făgăraș etc.

Vezi și

vulcanizare-mobilă-Brașov

Dacă ai probleme cu anvelopele apelează la serviciile de vulcanizare mobilă Brașov

Serviciile de vulcanizare mobilă Brașov te pot ajuta să ieși din situații dificile. Atunci când ești șofer te poți confrunta cu multe situații neplăcute în trafic, iar una dintre surprizele care pot apărea este o pană. Totodată, dacă ai pneurile uzate, și acestea nu mai oferă siguranța necesară...

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button